Electa – Hemopit

Electa – Hemopit, melem za hemoroide, nastao je sakupljanjem znanja naših starih i na osnovu mnogih praktičnih iskustava, kombiniranih sa modernim farmaceutskim znanjima.

Electa – Hemopit je kombinacija najefikasnijh biljaka i već prilikom prve upotrebe problemi nestaju, a nakon mjesec dana svakodnevne upotrebe problem je rješen.

Otkud tako nešto do sada nije korišteno?

Odgovor je jednostavan.
Veća zarada se postiže liječenjem, nego izliječenjem i u skladu sa tim, svi preparati su formulirani da Vam omoguće ublažavanje problema i doživotnu upotrebu.

U skladu sa filozofijom firme De facto, pripremili smo Vam dar prirode i lijek za Vaš problem u obliku kreme sa protuupalnim, analgetskim i antiseptičkim djelovanjem na čistoj biljnoj bazi.

 

Sastav, djelovanje i način korištenja:

Maceratna ulja lavande, ruzmarina i kantariona na baznom dalmatinskom maslinovom ulju uz medicinski lanolin čine sastav ovog proizvoda. Hemopit omekšava ovojnicu hemoroida i time sprećava neugodne pojave koje prate hemoroide poput peckanja, boli i svraba. Ulja ulaze u hemoroid i suše ga iznutra. Hemopit nanesite dva puta dnevno, nakon higijene anusa i uskoro će bolovi, svrbež i krvarenja postati daleka prošlost.

Potpuno prirodan sastav i kvalitetni sastojci ćine Hemopit pogodnog i za druge namjene poput mazanja suhe i ispucale kože i usana, za zaštitu djećije guze od pelenskog osipa itd. Electa – Hemopit se koristi i kod različitih problema sa upaljenom i oboljelom kožom, uključujući osipe, opekotine i psorijatične promjene. U takvim slučajevima potrebno je da se redovno nanosi na promjenu u vremenskom periodu od sedmicu dana do dva mjeseca (kod psorijaze).

 

 

Svakako, kod javljanja problema sa hemoroidima, preporučujemo i unošenje dovoljne količine vode u organizam te konzumiranje voća i povrća sa većom količinom vlakana i čorbastih variva kako bi se stolica omekšala a, izbjegavanje suhe i brze hrane. Upravo radi probave, našim pacijentima uz Electa – Hemopit preporučujemo i Electa Kombuha napitak. O Electa Kombuha napitku više pročitajte ovdje.

 

NE ZABORAVITE hemoroidi su bolest kao i svaka druga, potrebno ih je pravilno i na vrijeme liječiti.