kapljica srebrna
Electa koloidna srebrna voda (BiH) Electa revitalizirajući tonik sa ionima srebra (Hr)

Electa – koloidna Srebrna voda se može uzimati oralno, analno, vaginalno i intravenozno, lokalno – na koži, može se primjenjivati u nos i pluća, kao i za grgljanje, također i za tretmane otvorenih rana i opekotina. Lokalno (na koži), Electa – koloidna Srebrna voda ne peče, ne sadržava slobodne radikale, a uz sve to je jako antiseptičko (dezinfekcijsko) sredstvo i dovodi do brze regeneracije oštećenih stanica i tkiva. Također se može ukapati u oči ukoliko dođe do crvenila, infekcije ili povrede.

Koliko često bi se trebala uzimati Electa – koloidnu Srebrnu vodu?
Koloidnu srebrnu vodu treba koristiti svaki dan. Ona se može korisiti kao preventiva, koja stvara dodatni imunološki sustav za sprečavanje infekcija, ili kao dragocjena pomoć u tretiranju infekcija i bolesti. Da bi se očuvala njena potpuna efikasnost koristite obavezno plastičnu žlicu ili staklenu žlicu ili čašu. U suprotnom, ako bi ste koristili metalnu žličicu, poslije izvjesnog vremena ona će biti lijepo posrebrena, ali će za toliko manje ljekovitih čestica stići u vaš organizam.

Kao preventiva odlično djeluje žličica Electa – koloidne Srebrne vode 3 do 4 puta na dan na prazan stomak. Najefikasniji je način da se stavi ispod jezika i tu drži oko 5 sekundi i još 10 sekundi promućka u ustima prije nego što se proguta.
Ona se već iz usne šupljine direktno apsorbira u krv. Kao sporedan efekat ovakvoga načina primjene primjetit ćete da su vam zubi nevjerovatno bijeli i čisti, da na njima više nema ružnih naslaga, da ste se riješili upale desni i lošeg zadaha, a šanse za nastanak novog karijesa biti će minimalne. Biti ćete zaštićeni od epidemija gripe i respiratornih infekcija, očistiti ćete svoj organizam od nagomilanih parazita i mikroorganizama, regulirati ćete metabolizam i tjelesnu težinu. A što je najvažnije organizam će rezultirati sa više energije, vitalnosti, opuštanja i smanjenja toksina.
Kod akutnih infekcija preporučuju se 3 žlice na svaka 2 sata. Ovo je potrebno da bi se održala stalna koncentracja Srebrnih čestica. Ova terapija se koristi do nestanka simptoma, a to, zavisno o bolesti, može biti veoma brzo – 24 sata pa do nekoliko sedmica.

Imajte u vidu da će Srebro pomoći vašem organizmu ne samo da ukloni uzročnike trenutnog oboljenja, već će ga očistiti i od svih ostalih patogenih organizama za koje niste ni znali da postoje.

Veoma je važno da nastavite uzimanje Electa – koloidne Srebrne vode i poslije nestanka akutnih simptoma u redovnoj dozi od jedne žličice 4 puta na dan, da biste definitivno uklonili sva žarišta i ponovo uspostavili stabilan imunološki sustav.
Za sve kožne bolesti i infekcije, rane, posjekotine i opekotine, akne, psorijazu, vanjski herpes, kožne čireve, bradavice i sve druge promjene na koži najefikasnija je direktna primjena.

To znači da Koloidnu Srebrnu Vodu nanesete na kritično mjesto bar 3 puta dnevno. Ranu, posjekotinu, čir ili opekotinu onda previjete na uobičajeni način.
Proces zarastanja će biti mnogo brži i proteći će bez ikakvih komplikacija, infekcija i ožiljaka.
Neprijatni miris nogu, koji je obično posljedica gljivičnih infekcija, nestati će ako ujutro i navečer nanesete Electu na stopala, naročito između nožnih prstiju, gdje su infekcije najčešće.

Kod hunjavice i upale sinusa najbolji se efekat postiže ukoliko Electa – koloidnu Srebrnu vodu upotrebite kao uobičajene kapi za nos – 3 puta dnevno po nekoliko kapi u svaku nozdrvu koje ćete ušmrkati što dublje možete. Kod upale uha također treba upotrijebiti Electa – koloidnu Srebrnu vodu kao kapi koje se stavljaju direktno u uho 3 puta dnevno.
Respiratorne infekcije, alergijski kašalj i bronhitis najbrže prolaze inhalacijom – sipajte koloidnu Srebrnu vodu u bočicu sa raspršivačem ili inhalator, prsnite nekoliko puta u usta i duboko udahnite. Nemojte je zagrijavati!

Electa – koloidna Srebrna voda će isto tako efikasno pomoći i vašim kućnim ljubimcima.
Ona se veoma uspješno primjenjuje i u liječenju stočnih bolesti, kako krupne tako i sitne stoke.
Bez obzira na blagotvorno djelovanje Electa – koloidne Srebrne vode, imajte u vidu da je to samo pomoćno sredstvo i ne isključuje obraćanje liječniku.