Electa Spray s ionima srebra

7,50BAM

Electa – Lariopit, sprej za grlo i nos je jedinstven preparat na bazi aktivnog koloidnog srebra i eteričnih ulja mente i lavande. Odlikuje se produženim antiseptičkim i protuupalnim djelovanjem. Preparat se smije gutati, za razliku od drugih tekućina za ispiranje usta, budući da je potpuno prirodnog sastava, bez konzervansa i štetnih umjetnih antiseptika.
Upotrebom preparata se otvaraju dišni putevi, kod prehlada, zaustavlja se upala grla, njeguje sluznica nosa i uklanja neugodan zadah iz usta, koji potiče od razvoja bakterija. Preparat se može svakodnevno koristiti za održavanje higijene usne šupljine, smanjujući rizik od nastanka karijesa i infekcija. Blagotvorno djeluje kod infekcija gornjih dišnih puteva, otežanog disanja, upale desni, afti i infekcija sluzokože usta (Candida).
Koloidno srebro uništava viruse, bakterije i gljivice lokalno na mjestu upale. Dio koloidnih čestica srebra se zadržava na sluznici usta i ima produženo antiseptičko djelovanje, čime se smanjuje rizik od nastanka karijesa.

Više o ovom proizvodu možete pročitati ovdje.

Pakovanje: 50 ml.

Kategorija: