Nature balsam 30 g

79.00 kn

NATURE BALSAM, mast za hemoroide, nastao je skupljanjem znanja naših starih i na osnovu mnogih praktičnih iskustava u kombinaciji s modernim farmaceutskim znanjima.
NATURE BALSAM je kombinacija najefikasnijih biljaka i već prilikom prve upotrebe problemi nestaju, a nakon mjesec dana svakodnevne upotrebe problem je riješen.

Opis

Nature balsam, mast za hemoroide, nastao je skupljanjem znanja naših starih i na osnovu mnogih praktičnih iskustava u kombinaciji s modernim farmaceutskim znanjima.
Nature balsam je kombinacija najefikasnijih biljaka i već prilikom prve upotrebe problemi nestaju, a nakon mjesec dana svakodnevne upotrebe problem je riješen.

Zašto nešto tako djelotvorno nije do sada korišteno?

Odgovor je jednostavan.Veća zarada se postiže liječenjem nego izlječenjem i u skladu s tim, svi su preparati formulirani da Vam omoguće ublažavanje problema i doživotnu upotrebu.
U skladu s filozofijom firme De facto, pripremili smo Vam dar prirode i lijek za Vaš problem u obliku masti s protuupalnim, analgetskim i antiseptičkim djelovanjem na čistoj biljnoj bazi.

Osim za hemoroide, Electa Nature balsam namjenjen je za različite probleme sa upaljenom i isušenom kožom, uključujući osipe, ubode komaraca i insekata, opekline i psorijatične promjene, zadebljanja i tvrdu kožu na laktovima i petama, ispucale usne, kao i za bore oko očiju, upaljene vene i ispucale kapilare.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Nature balsam 30 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

0

Start typing and press Enter to search

electinoi_on_balsam