kapljica srebrna
Electa koloidna srebrna voda (BiH) Electa revitalizirajući tonik sa ionima srebra (Hr)

Funkcionira na način da se Koloidno Srebro pričvrsti na staničnu membranu bakterije, tako uništava njen dišni enzim, odnosno njena kemijska pluća.

Zbog toga što ne može više disati, kroz par minuta patogen se guši i uništava, a iz organizma se izlučuje imunološkim, limfnim i eliminacijskim sustavima. Niti jedan patogeni organizam ne može preživjeti više od par minuta u prisutnosti kemijskog elementa Srebra. Koloidno Srebro je efikasno za više od 650 različitih patogena.

Mnoge vrste patogenih mikroba, virusa, gljivica, bakterija i jednostaničnih mikroorganizama su otporni na antibiotike, ali su uništeni u kontaktu sa Koloidnim Srebrom, i ne mogu mutirati. Koloidno Srebro ne slabi imunološki sustav tijela kao antibiotici, zapravo, tijelu daje sekundarni, dopunski imunološki sustav, kreirajući zaštitu protiv bolesti. Srebro, u koloidnom obliku, je netoksično i ne oštećuje enzime u tkivima i korisne bakterije, potpuno je sigurno za djecu, odrasle i životinje.

Moć Electa koloidne Srebrne vode kao antibiotske supstance i efikasnog sredstva protiv svih infekcija je naučno dokazana. Njen dodatni kvalitet je taj da su čestice Srebra toliko male da lako prolaze kroz staničnu membranu, što je jedini način da se ubiju virusi koji se razmnožavaju unutar stanice. Svi do sada poznati lijekovi uopće ne deluju na viruse, dok su labaratorijska istraživanja jasno dokazala smrtonosno dejelovanje Electa koloidne Srebrne vode na najveći broj poznatih bakterija, virusa i gljivica. Spore Antraksa i antibiotski rezistentne Stefilokoke i Pseudomonas su među onim mikroorganizmima koji vrlo brzo bivaju uništeni u dodiru sa koloidnim Srebrom.

Nije, zapravo, poznata niti jedna vrsta patogenih mikroorganizama koja u labaratorijskim uvjetima u dodiru sa Koloidnim Srebrom može preživjeti više od 6 minuta.

 

Ekspertiza Farmakološkog instituta 1

Ekspertiza Farmakološkog instituta 2