kapljica srebrna
Electa koloidna srebrna voda (BiH) Electa revitalizirajući tonik sa ionima srebra (Hr)

Ljudsko tijelo ne razvija nivo tolerancije za Koloidno Srebro, što znači da se nitko ne može predozirati. Srebro, u koloidnom obliku, nije teški metal. Ono je potpuno netoksično i nealergijsko. Kako je Srebro u koloidnom obliku, svaki višak koji nije potreban organizmu se lako eliminira i ne akumulira u tkivima. Ono ne oštećuje jetru, bubrege ni druge organe. Ovo je značajno zato što većina umjetnih antibiotika i drugih lijekova često oštećuje i jetru i bubrege. “Rezistentnost je nemoguće postići. A što je najvažnije, Srebro je u obliku koloida potpuno neškodljivo za ljudski organizam”, piše dr. Hary Magraf iz Sant Louis-a.

Electa – koloidna Srebrna voda je prirodan lijek dvadesetog stoljeća. Milioni ljudi su njime izlječeni. Više od 650 različitih organizama ili bolesti uspješno je tretirano Koloidnim Srebrom. Potvrđene su regenerativne mogućnosti Srebra, posebno na jetru, kosti, meka tkiva, pa čak i mozak.
Koloidno Srebro, također, jača električne i imunološke sustave organizma, dajući mu snagu, energiju i vitalnost.

Rizici u korištenju Electa – koloidne Srebrne vode praktično ne postoje, a sporedni efekti su veoma rijetki. Tek poneki pacijent, poslije prvobitnog poboljšanja, tijekom trećeg ili četvrtog dana uzimanja Electa – koloidne Srebrne vode

Do ovog ”Herkshaimerovog efekta” dolazi ponekad kod teških oboljenja, zato što proces eliminacije toksina iz organizma opterećuje organe za izlučivanje. Najčešće se ovaj efekat javlja kod infekcije bakterijom Spiroheta, Lajmske bolesti i Sifilisa, dok se kod ostalih patogenih organizama gotovo ne pojavljuje.
Simptome ovog sporednog efekta ćete ublažiti ako tih dana pijete po nekoliko čaša destilirane vode. U svakom slučaju, ovi simptomi vas ne trebaju plašiti – oni zapravo pokazuju da Electa – koloidna Srebrna voda radi svoj posao!
Zvanična potvrda o netoksičnosti Srebra može se naći u Preporukama o kvaliteti vode za piće Svjetske zdravstvene organizacije, gdje je navedeno:

”Nije potrebno propisivati gornje granice za prisutnost Srebra u vodi, zato što Srebro nije opasno po ljudsko zdravlje”.

Slijedeći ove preporuke, novi Standardi za vodu za piće Europske Unije namaju gornju granicu za prisutnost Srebra u pitkoj vodi.

Naprotiv, Svjetska zdravstvena organizacija, Europska unija, kao i Agencija za očuvanje životne sredine SAD-a posebno preporučuju Koloidno Srebro kao najmoćnije dezinfekcijsko sredstvo za pitku vodu u koncentraciji od 80 ppm.